Targul Cadourilor de Craciun 2015

In perioada 4 – 13 decembrie 2015 va asteptam la Romexpo in cadrul Targului Cadourilor de Craciun 2015. Ne gasesti in Salonul ARTANTIQUE & VINTAGE, pavilionul C2.

targul-cadourilor-ro

In perioada 04-13 decembrie 2015, ROMEXPO se transforma in locatia ideala pentru cumparaturile de Craciun, asteptandu-si vizitatorii cu expozanti din toate domeniile: producatori, importatori, distribuitori de produse textile, confectii, articole blana, marochinarie, incaltaminte si accesorii, cosmetice, bijuterii, parfumuri, furnizori de servicii pentru industria de profil, reviste si publicatii de specialitate precum si decoratiuni si produse specifice sarbatorilor de iarna.

Targul isi propune sa ofere vizitatorilor, timp de 10 zile, posibilitatea de a patrunde in spiritul sarbatorilor de iarna, dandu-le ocazia de a cumpara din timp cadouri pentru cei dragi sau atentii pentru partenerii de afaceri. Totodata, targul faciliteaza contactul direct intre producatori, furnizori si comercianti, contribuind la dezvoltarea afacerilor.

Targul Cadourilor de Craciun urmeaza modelul capitalelor europene precum: Viena, Praga, Paris sau Bruxelles care an de an organizeaza Piete si targuri de Craciun cu oferte care mai de care mai tentante pentru a atrage cat mai multi turisti dornici sa se bucure de atmosfera grozava.

Obiectivul evenimentului este acela de a atrage peste 250 de expozanti producatori sau importatori directi care vor sa intre in contact direct cu publicul cumparator, avand posibilitatea de a vinde direct catre acestia la preturi speciale, in ton cu sarbatorile de iarna.

Program: 10:00 – 16:00
Locatia: Romexpo, Blvd. Marasti, nr. 65-67